Hőszigtelés

Napjaink egyik legfontosabb témája a természet megóvása, a jövő biztosítása, oly módon, hogy az utódaink is élvezhessék a modern világ megoldásait. Abban szerencsére sokan egyetértenek, hogy az első lépesek a káros anyagkibocsájtás csökkentése, melyet számos módon tehetünk meg.

Az újrahasznosításon, a megújuló energiaforrásokon és a környezetbarát gépjárműveken kívül, a legkézenfekvőbb megoldást a hőszigetelés jelenti. Hiszen egy jól szigetelt épület nem csak télen, hanem nyáros is képes a felhasznált energián spórolni.

A hőszigetelés tehát egyaránt fontos részét képzi a jövőn kívül a jelenünknek is, ugyanis nem csak a természetet, hanem a pénztárcánkat is védjük vele.

Azonban a hőszigetelés kialakítására számtalan megoldás létezik, melyek leginkább a körülményektől és az igényektől függően változnak.

Kialakításuk szerint megkülönböztetünk:
  • belső és külső hőszigetelést,
  • valamint utólagos hőszigetelést.

Továbbá létrehozhatunk még lábazati hőszigetelést, homlokzati hőszigetelést, ablak- és tetőszigetelést, stb…

Ezen hőszigetelési módszernek azonban még több kivitelezési megoldása is létezik, mely a legtöbb esetben a szakember alapos és precíz munkáját kívánja.

Az Alpikum Kft. a hőszigetelés kialakítását az elmúlt 30 évben, az adott igényeknek és szabályozásoknak megfelelően fejlesztette, így kínálva lehetőséget egy költséghatékonyabb és tisztább jövőre.

Munkatársaink a legmodernebb hőszigetelési eljárásokon kívül, az alpintechnikai kivitelezést is elsajátították, hogy még a legmagasabb épület is megfelelően szigetelt legyen.

Miért minket válasszon, ha hőszigetelésről van szó?

  • legújabb, EU által is jóváhagyott megoldások
  • speciális igényeket is kielégítő kivitelezés
  • több mint 30 éves szakmai tapasztalat
  • gyors és precíz munkavégzés
  • akár munkaidőn túl is

 

Ajánlatkérés

 

Munkáink