Tűzfal felújítás

Sokan sajnos csak az olyan látványos külsőségeket veszik figyelembe, mint például egy homlokzat felújítás, egy lépcsőház festés, egy dekoratív kerítés vagy egy új ablak.

Figyelem csak akkor terelődik másra, ha az súlyosan megsérül vagy épp előtérbe kerül, például egy szomszédos ház bontása miatt láthatóvá vált tűzfal.

Utóbbi a szerencsésebb helyzet, hiszen ebben az esetben elegendő csak egy dekoratív tűzfal felújítást kivitelezni, és máris kellemesebb lesz a ház oldalára és az üres telekre ránézni.

Azonban az első eset már komolyabb megoldásokat kíván, hiszen ez képzi az épületek zárófalát, mely, ha megsérül, beláthatatlan következményekkel is járhat. Viszont a tűzfal felújítása a legtöbb esetben olyan különleges kivitelezési megoldást kíván, mint az alpintechnika, melynek segítségével nem csak a magas helyek, hanem a szűk falközök is könnyedén felújíthatóak.

 

Cégünk, az alpintechnikai kivitelezések szakértőjeként, immár 30 éve van jelen a tűzfal felújítás területén. Munkatársaink a professzionális szaktudásnak és a modern technológiai felszereltségnek köszönhetően a tűzfal felújítást gyorsan és pontosan látják el.

Milyen épületek tűzfal felújítását látjuk el?

  • családi házak
  • társasházak
  • ipari létesítmények
  • szolgáltató épületek

Legyen szó dekoratív tűzfal felújításról vagy egy sérült tűzfal felújításáról, vállalkozásunk minden esetben gyorsan és precízen látja el.

Vállaljuk a felújítási tervek kidolgozását, tűzfalak festését, szerkezeti javítását, hőszigetelését, valamint a tűzfal felújítási munkálatok teljes körű kivitelezését.

 

Ajánlatkérés