Melegburkolás

Az otthon melege a burkolatoknál kezdődik.

Az építkezések és a felújítások során rengeteg lépést kell figyelembe venni és átgondolni ahhoz, hogy azt a végeredményt kapjuk, amit megálmodtunk. Sokszor ezeknek az álmoknak az útjában a költségek állnak, amit a legtöbb esetben csökkenteni akar mindenki. Azonban a melegburkolás területén belül is akadnak olyan költségek, melyeket nem érdemes tovább faragni. A nem megfelelő minőségű alapanyagok akár – természetesen nem azonnal, de később – a többszörösébe is kerülhet a kezdeti költségeknek.

Mennyire számít az ár?

Sokszor találkoztunk azzal a kérdéssel, hogy megéri-e megvenni a kétszer annyiba kerülő parkettát? Mielőtt igent vagy nemet mondanánk, javasoljuk, hogy gondolja át, hogy hol és milyen célra fogja leginkább használni.

Gyakori kérdés szokott lenni a burkolati anyag eldöntése is, PVC vagy járólap kerüljön inkább a konyhába?

Szakembereink közreműködésével azonban minden egyesre kérdésre megtaláljuk a választ, hiszen a melegburkolás esetében is első a felmérés.

Melegburkolás – melyiket válasszam?

  • Parketta vagy hajópadló: a klasszikus szinte minden hol beválik. Nappaliba és hálószobába tökéletes megoldás lehet
  • Laminált padló: egyszerű és nagyszerű. Ma már számtalan színben és mintában kapható, így igazán stílusos és egyedi otthont alakíthatunk ki.
  • PVC: gyors és könnyű megoldás. Első sorban intézmények és szolgáltatói épületekbe ajánljuk, ahol a tartós kivitel is szempont.
  • Szőnyeg/padlószőnyeg: puha és meleg. Kényelmes és látványos megoldás az irodák színesítésére és otthonosabbá tételére.

Melegburkolás – bármikor

Sokat kell várni a burkolóra? Vagy egyszerűen nem talál egy szakembert sem?

Nem kell tovább keresnie, az Alpikum.hu Kft. az Ön kivitelezője! Cégünk vállalja a melegburkolás teljes körben kivitelezését a tervezéstől egészen a kivitelezés utáni takarításig.

 

Ajánlatkérés