Generálkivitelezés

Minden, ami építkezés

Az Alpikum.hu Kft. az építkezés specialistája komplett szolgáltatásokkal segíti a hazai kivitelezési munkálatokat.

Cégünk a lakásfelújítások, a családi ház építések és az építőipari beruházások esetében komplett generál kivitelezési szolgáltatással biztosítja a megrendelők számára a magas minőséget.

Generálkivitelezés – a magasabb minőségért

Sok megrendelő esik abba a hibába, hogy számos kiviteleztetővel dolgoztat. Egy végzi a festést, egy a burkolást, megint más pedig a hőszigetelésért vagy épp a szerkezetért felel.

Több felelős pedig több figyelmet és nagyobb költséget igényel, de rosszabb esetben a felelősség áthárítását is eredményezheti.

A generálkivitelezés esetében nincs megosztott felelősség, hiszen a munkafolyamatok egészért egy kivitelező vállalja a teljes felelősséget. Utóbbival pedig nem csak az idegeskedést, hanem az időt és a költségeket is le lehet csökkenteni. Bármilyen kérdés merül fel, elegendő a generál kivitelezést felügyelő szakemberhez fordulni, aki teljes egészében átlátja a munkafolyamatokat, azaz könnyen a megrendelő segítségére is tud lenni. Amennyiben a felújítás, építés során változna a terv, szintén elegendő csak a főmestert tájékoztatni és a generál kivitelezést a változások tükrében fogják folytatni a további mesterek is.

Generálkivitelezés – ne várjon hónapokat egy vállalkozóra!

Az Alpikum.hu Kft. generál kivitelezőként az ügyfeleinek garantálja az időben történő, gyors és precíz kivitelezést, a tervezéstől kezdve egészen az építkezések utáni takarításig.

Generálkivitelezés:

  • teljes körű lakásfelújítás
  • családiház építés
  • hideg-meleg burkolás
  • kőműves munkák
  • hőszigetelés
  • engedélyeztetési eljárások

Nem talál vállalkozót? A szakemberek hónapokra előre be vannak már táblázva? Ne várjon többet! Generál kivitelezési szolgáltatásunk keretein belül számos kisebb-nagyobb kivitelezési munkálat lebonyolítását tudjuk garantálni, gyorsan és precízen, teljes körű felelősség vállalással.

 

Ajánlatkérés