Kéményjárda építés

A tetők sok esetben, kialakításuk következményeként nehezen vagy alig járhatóak, ami a szükséges ellenőrzési, javítási és egyéb kivitelezési munkálatokat igen csak hátráltatja.

Azonban egy egyszerű megoldás könnyedén járhatóvá teszi még a legnagyobb lejtésű tetőket is. Ez a megoldás nem más, mint a tető- vagy kéményjárda, melynek megléte minden épület esetén fontos.

Miért is szükségszerű annyira a kéményjárda építése?

A kéményjárda megléte a védelmi funkciókon ellátásán kívül a biztonságos közlekedésért felel, ami nem csak a munkavégzés szempontjából fontos, hanem a tűzvédelem tekintetében is, ugyanis a megfelelő tetőjárda kiváló menekülési útvonalat biztosít, illetve lehetőséget teremt a tűz oltására is.

Továbbá a kötelezően előírt kémény ellenőrzések alkalmával a kémény járda felel a kéményseprő biztonságáért, aki viszont a mi biztonságunk érdekében végzi a munkáját.

Tehát a kéményjárda megléte nem csak hatékony, hanem életmentő is lehet.

Azonban nem elégséges, ha csak simán kialakítunk egy tetőjárdát, hiszen azon kívül, hogy nem biztonságos, még a jogszabályi követelményeknek sem felel meg.

Ha új házat épít, ha a meglévő tetőjárdájának a felújítására van szüksége, akkor a kéményjárda építés esetében forduljon szakemberhez.

 Miért minket válasszon a kéményjárda építése során?

  • több mint 30 éves építőipari tapasztalat
  • professzionális szaktudással rendelkező kollégák
  • speciális kivitelezési technikák
  • modern technikai eszközök
  • gyors munkavégzés
  • garanciális kivitelezés
  • országosan, akár munkaidőn túl is

Az alpintechnikai módszereinknek köszönhetően kollégáink számára egy kéményjárda építése sem jelenthet kihívást.

Vállalkozásunk a kéményjárda építése során biztosítja a teljes körben történő kivitelezést, a tervezéstől kezdve, egészen az ellenőriztetésig.

Figyelem! A jogszabályban előírt kémény seprés és ellenőrzés helyi feltételeit mindig a tulajdonosnak kell biztosítania! Tehát a szabványosított kéményjárda megléte a tulajdonos felelőssége, ennek hiánya jogszabályi következményeket von maga után!

 

Ajánlatkérés